tiistai 28. marraskuuta 2017

Bridge(players) in the menegarie

Ensimmäisenä päivänä (23.11) päätimme käydä tutustumassa San Diegon kuuluisaan eläintarhaan. Se osoittautui erinomaiseksi valinnaksi: nähtävää oli paljon. Erityisen miellyttävää oli huomata suhteellisen suuret elintilat eläimille.
Kartta eläintarhan alueesta
Mieleenpainuvin viihdepläjäys oli simpanssien ja orangin välinen yhteenotto. Kaksi simpanssia ärsyttivät kolme kertaa isompaa orankia repimällä turkista, tökkimällä ja heilumalla ympäriinsä. Välillä oli lähellä, ettei oranki olisi saanut simpanssia otteeseensa ja ojentanut kunnolla - se jäi näkemättä. Lopulta simpanssit olivat huutaneet, riuhuneet ja leikkineet hengellänsä tarpeeksi, jotta olivat valmiita siirtymään banaanien nauttimiseen.

Pieniä pingviinejä löytyi

Kuva-arvoitus: miksi etualalla oleva flamingo ei ole punasävyinen?Pääsimme myös katselemaan hissin avulla eläintarhaa yläilmoista käsin - pieni tauko kävelyyn teki hyvää.

Vesaa hymyilyttää

Kauko ottaa rennosti

Päivän aikana tuli käveltyä lähemmäs 15km, joten illalla molemmat olivat melko väsyneitä ja valmiita unten maille - vielä taisi jetlag ja 10 tunnin aikaerokin vaivata.

Näkymä parvekkeelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

NABC 2019 SF, Amerikan mestaruuskilpailut San Franciscossa

Bridgeä Kaliforniassa Postauksen rakenne: Tunnelmia reissusta ja peleistä.  Board analysis at the end of this post (In English) ...